Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svět patří se vším všudy všem lidem rovným dílem. To by určitě mělo být napsáno v základní listině lidských práv a svobod. Více viz článek: SOUČASNOST A BUDOUCNOST LIDSTVA - http://miloslav7.blogspot.cz/2017/12/soucasnost-budoucnost-lidstva.html

0 0
možnosti

Ohledně těch uvedených statistik přepadení, bude ta realita podstatně horší. Tady je blog s přehledem oficiálně uváděné kriminality v Německu za rok 2016:

https://popovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=634296

... a v diskuzi jiná blogerka Dana Tenzler píše: "Četla jsem to celé, bydlím v Německu - je to naše realita. K tomu připočtěte bezpočet, doslova bezpočet krádeží, přepadení, omezování svobody... při kterých se nikomu nic moc nestalo a tak je policie ani dál nevyšetřuje. Běžná přepadení s nožem například, když je pouze zcizena hotovost a mobil... Pachatel zůstává neznámý, říct, že to byl migrant nemůžete, nikdo to nechce slyšet... aby to náhodou nebylo rasistické. Ty bezpočty případů, kdy šli do obchodu, vybílili to tam a ukradli věci a na kase ukázali nůž a měli drzé poznámky, že to zaplatí Mutti Merkl, co je pozvala... která pokladní s pár Euro platem bude riskovat život a bránit jim v krádeži? A tak by se dalo pokračovat... Do médií se dostanou jen velké kauzy, jako když někoho podříznou a ten někdo má vlivné příbuzné. Ale třeba o těch bezvýznamný pán z Wittenberge nebo "jen" do bezvědomí zbitý důchodce tamtéž... ti nikoho nezajímají. :-/

A když nebudete dávat pozor... tak to čeká i vás v Česku. Doufám, že ta celá mizérie bude mít alespoň hodnotu špatného příkladu pro ostatní země.

Mimochodem, čerstvá zkušenost s kolabujícím zdravotním systémem. Včera jsem obvolala 28 praxí a dvě osobně navštívila. Všude jsem byla odmítnuta. Neberou nové pacienty. Pomysleli byste si, že máte nemocné dítě a doktor, který skládal hypokratovu přísahu, vás pošle domů a neošetří ho? Vítejte v naší realitě. "

... blog Dany Tenzler se týká ale jiných témat: https://danatenzler.blog.idnes.cz/

3 0
možnosti

Nejak nechapu co ma:

10. prosince byl opět Den lidských práv, ale nebudeme se zde zabývat dodržováním práv v Barmě nebo v Tibetu, ale pouze v EU.

spolecneho s vami uvadenymi trestnymi ciny. To, ze vam nekdo v tramvaji ukradne penezenku ma neco spolecneho s lidskymi pravy? S jeho pravem krast, ci vasim nebyt okraden?

2 0
možnosti

Krádež peněženky ne, ale dětské sňatky Německý soud uzákonil

0 0
možnosti

EU je např. ve statistikách vražd na tom výrazně lépe než v USA, ty jsou na tom lépe než v Rusku. ČR patří k těm bezpečnějším zemím v EU.

0 0
možnosti

Právě jde o to, abychom si dobrou bezpečnostní situaci zachovali

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS