Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Tohle je naprosto dokonalá argumentace!

Problém je v tom, že tohle nikdo z odpovědných Macronovi do očí neřekne: "Pane Macrone, uvědomujete si, že Vaši zemi opouští nejvíce Židů od konce druhé světové války? Neměl byste se zabývat spíše tímto problémem, než povinným vnucováním muslimských imigrantů do členských zemí EU?" Ostatně – Merkelová by si to měla vyslechnout také.

23 0
možnosti
JL

Vtipné a chytré. Mimochodem Macron řekl, že Evropa musí přijímat uprchlíky, protože je to tradice a čest. To ale není argumentace rozumná, spíše propagandistická. Kdybychom se měli řídit tradicí - tak bychom třeba mohli pokračovat v dobyvatelských válkách, kolonizaci světa - ale je jasné, že dnes je to nesmysl. A pak uprchlíci k nám přicházeli za posledních 20 let např. z Vietnamu (komunistický režim), Číny (totéž), Bakánu (války), Ukrajiny (chudoba+ válka)...nemusíme sem nutně brát muslimy ze Středního východu, kde se válčí téměř permanentně. Mimochodem Arabské země mají naftu a nejsou to žádné chudáčkové, měli by si hlavně pomáhat vzájemně. A ne se cpát do Evropy, kde žijí "nevěřící psi".

15 0
možnosti
MM

JJ to je taky můj názor. Kolik utečenců z válečné Ukrajiny vzali ve Francii?

0 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik