Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vas blog prelozim a pokusim se ho v Nemecku zverejnit, aby nejenom cesti ctenari, ale i nemecti byli informovani, co jim zatim nikdo nerekl. Bylo by vuci hlavne nemeckym krestanum nesolidarni, je o jejich druhoradosti neinformovat. Je smutne, ze se to musi dovidat ze zahranici.

10 1
možnosti

budou volby, přece nechcete aby zveřejňovali něco takového. To by mohlo poškodit Merkelovou nebo Schulze

4 1
možnosti

Mam dojem pane Radku, ze jste ironii meho prispevku nepochopil. Bloger Dudr ma az dojemne obavy o osud Nemecka a Vy pane Radku zrejme taky.

Vase prispevky tykajici se Nemecka, maji stejnou uroven jako nedavny blog jedne Cesky, ktera pri tydennim pobytu V USA, v jednom malomeste ve state Kentucky jednou obedvala v jedne z mistnich restauraci, a ponevadz ji tam nechutnalo, poucila ceske ctenare, ze v USA neumeji varit.

4 3
možnosti

Neodpustim si informaci pro blogera Pavla Dudra, ktery ve svem blogu siri lzivou informaci, ze nemecky stat financuje Islam. Islam v Nemecku finanzuji vyhradne a pouze jeho verici popr. jeho sympatizanti.

3 3
možnosti

Nechapu, jak mne muze dat nekdo minus za pravdivou a overitelnou informaci. Nemecko Islam nefinancuje a ani financne nepodporuje. Pavel Dudr lze.

1 0
možnosti

;-D Tady jsou hardcore Pitomiomilci.

3 1
možnosti

S pravdivostí a ověřitelností informace tady nic nezmůžete, svět je prostě iracionální. Zhovadilosti jako tento blog tady budou vždycky bodovat a ještě se od těchto lidí dozvíte, že Evropa degeneruje. Marnost nad marnost.

2 0
možnosti

P42a71v29e11l 13D76u20d98r

9. 3. 2017 9:05

DerSpiegel 22/04/2016

Poslanec je proti podpoře německýchmešit ze strany zahraničních dárců. Proto člen CSU Alexander Radwan překvapil tento týden sneobvyklým návrhem: Financovat muslimský život v Německu jakousi církevní daní pro muslimy -analogicky ke stávající církevní dani prokatolíky a protestanty.

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/islam-in-deutschland-was-hat-es-mit-der-moscheesteuer-auf-sich-a-1088567.html

1 0
možnosti

Und Sie haben verstanden was in dem Artikel geschrieben ist?

0 1
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik