Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J85a71n 82L29e37p67í10k

17. 3. 2017 15:58

chtěl bych se mít jako průměrný křesťan v Německu a tím nemyslím jen hmotnou stránku věci, na kategorii by mi nezáleželo

0 0
možnosti
VV

Zajimalo by mne, jak jste na to prisel. Snad jedine slovo vaseho spisu se nezaklada na pravde.

0 1
možnosti
ZH

Jak jste starej, tak jste nemoudrej. Píšete tu věci, které jste si buď vycucal z prstu, nebo rovnou z nějakýho serveru, který ví co chcete slyšet. Oprava, teď jsem se vratil a dočetl to do konce, vy jste islámský troll. ;-D

Jen pro vaši informaci, Němci utíkají z církve hlavně proto, že mají plný zuby pedofilních skandálů v kostelech, pěveckých sborech a školách. Nejen že mají dost těch pedofilů, mají plné zuby biskupů, ktery na veřejnosti slibují vyšetření a potrestání a ve skutečnosti jen zametají zvěrstva pod koberec. 2015 se taky provalil pedofilní skandál. A víte proč církevní daň nemusí platit muslimové v Německu? Protože nemají rovnocenné postavení s křesťanskýma církvema, tak nesmí daň vybírat. :-)

3 10
možnosti
PD

P26a80v97e89l 30D51u66d96r

8. 3. 2017 23:54

Evangelíci skandály nemají a utíkají ještě víc než katolíci.

4 0
možnosti
JZ

Vas blog prelozim a pokusim se ho v Nemecku zverejnit, aby nejenom cesti ctenari, ale i nemecti byli informovani, co jim zatim nikdo nerekl. Bylo by vuci hlavne nemeckym krestanum nesolidarni, je o jejich druhoradosti neinformovat. Je smutne, ze se to musi dovidat ze zahranici.

10 1
možnosti
MR

budou volby, přece nechcete aby zveřejňovali něco takového. To by mohlo poškodit Merkelovou nebo Schulze

4 1
možnosti
VP

R^ Dobře, že na to upozorňujete. Ano, západní Evropa totálně degeneruje.

10 0
možnosti
AL

V Česku jsou věřicí taky občany druhé kategorie. Dělat si srandu z víry pomalu patří k dobrému tónu a když nemáme žádný círekvní skandál, tak si ho vyrobíme, aby noviny měly 14 dní co dávat na titulní stránky.

5 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik