Japonsko nepřijme ani jednoho muslimského „uprchlíka“

A v červnu 2017 v Angole zakázali islám a nechají zbourat 80 mešit, je to reakce na celosvětový islámský terorismus.

  Angola je středoafrický stát, kde žije 29 mil. obyvatel, z nichž většina jsou křesťané a muslimů je tam jen asi 1%. HDP/obyv. je zde 7400 USD, což zemi řadí mez 10 nejbohatších zemí Afriky. Když se podíváme do statistik Eurostatu, ze kterých zemí Afriky přichází nejvíce migrantů do Evropy, tak snadno zjistíme, že mezi prvními 30 zeměmi Angola není.

„ Africký národ Angoly se stal první zemí světa, která zcela zakázala islám. Angolský ministr kultury Rosa Cruz e Silva uvedl, že islám je "v rozporu se zvyky kultu Angoly"“, a proto nemůže existovat v křesťanském národě.“ (1)

A Japonsko? „NO WAY: Japonsko neústupně odmítá vzít  muslimské „uprchlíky“. Říká, že se musí nejprve starat o své vlastní občany“  (2)

"Řekl bych, že než přijmeme přistěhovalce nebo uprchlíky, potřebujeme více aktivit žen, starších lidí a musíme zvýšit  porodnost. Je mnoho věcí, které bychom měli udělat před přijetím imigrantů"   Předseda japonské  vlády Shinzo Abe

Zde je mapa čisté míry migrace v roce 2016, ze které je  patrné, že ČR uprchlíky přijímá, ale třeba Saudská Arábie, která má HDP/obyv. asi 1,6 vyšší, nikoli.(3)
Z čehož  je opět vidět, že kritikům ČR v této záležitosti se nejedná o pomoc uprchlíkům, ale o islamizaci a rozvrácení Evropy.

 (1) https://www.jewsnews.co.il/2017/06/29/muslims-furious-as-first-country-to-ban-islam-does-this-to-over-80-mosques-4.html

(2) https://www.jewsnews.co.il/2016/04/11/no-way-japan-adamantly-refuses-to-take-in-muslim-refugees-says-it-must-look-after-its-own-citizens-first.html

(3)   https://en.wikipedia.org/wiki/Immigration#/media/File:Net_Migration_Rate.svg

 

Autor: Pavel Dudr | pátek 4.8.2017 11:03 | karma článku: 42,26 | přečteno: 3164x