Pavel Dudr

V Praze- Vršovicích začíná vznikat první no-go zóna?

29. 06. 2017 17:29:42
Parlamentní listy napsaly o tom, jak se chovají migranti v Praze 10. Tak vznikají no-go zóny, když slabší povahy se budou stěhovat jinam a najednou tam budou volné byty, do kterých se mohou nastěhovat další. A nejsou to uprchlíci.

„Jsou to skupinky po čtyřech až šesti lidech. Dělají výrazný hluk,...s odpolednem hluk přidává na obrátkách. Tito lidé, kteří se nikdy neuhnou ani ženě na chodníku, obvykle hulákají na holky, které stojí na zastávkách. Jde z nich skutečně strach,...
Hluk, nadávky, alkohol a cigarety jsou prý na denním pořádku. „Nerozumím tomu. Když uctívají ten jejich Korán, proč pijí alkohol, na dálku ponižují ženy a nemají úctu prakticky k ničemu?“(1)
A ceny bytů a domů budou v této čtvrti padat dolů, pokud tomu necháme volný průběh. Je to organizovaná loupež za bílého dne, která lidi může připravit o milióny.


Ale co se s tím dá dělat?
Je třeba neustále volat městskou, státní i cizineckou policii. . Také bych se jim vyhnul velkým obloukem, a když by policie nechtěla přijet, tak jim řeknu, že se obrátím na starostu a zveřejním to. Jde o to, zapojit do toho co nejvíce lidí .
Potom je třeba vytvořit domobranu, ale ne takovou, která by si hrála na vojáky, ale takovou, která bude sbírat a ověřovat informace, kolik jich je, kdo je ubytovává, kdo to financuje, jaký mají status, atd. Potom se také může něco proti tomu dělat. Islamizace neprobíhá tak, že za vámi někdo přijde a bude vám předčítat Korán. Probíhá pouličními výtržnostmi, agresivitou, chuligánstvím, vandalstvím. A pak tím, že muslimů přibývá. Nějaké domluvy nepomohou.
Námitky o tom, jak fungují romská ghetta, neobstojí, protože občana ČR nelze vyhostit, ani když spáchá vraždu, ale cizince lze vyhostit i za přestupek nebo odmítnutí výpovědi, pokud představuje bezpečnostní riziko. Musí k tomu být ovšem vůle a kde není žalobce, není soudce.
V Belgii bylo v roce 2014 loupežných přepadení 8 x více než u nás, v přepočtu na obyvatele, viz (2). Opravdu to nechceme? Tak bychom měli začít něco dělat dřív, než bude pozdě.

Prameny:

(1) http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Je-to-tady-Prvni-pripad-muslimu-kteri-tyranizuji-obyvatele-prazskych-Vrsovic-Z-toho-svedectvi-se-opotite-494067

(2) https://knoema.com/atlas/topics/Crime-Statistics/Assaults-Kidnapping-Robbery-Sexual-Rape/Robbery-rate

Autor: Pavel Dudr | karma: 43.01 | přečteno: 5280 ×
Poslední články autora