Pavel Dudr

Miliardář Soros financuje Muslimské bratrstvo v EU?

4. 06. 2017 22:20:22
Server Theoldcontinent.eu napsal, že „od roku 2011 Soros daroval přes $ 1.4 milionu evropskému Muslimskému bratrstvu.“ (1). Když to srovnáme s tím, co Georg Soros řekl nedávno na ekonomickém fóru v Bruselu:

„Evropská unie je v „existenční krizi” a potřebuje zásadní reformy, aby dokázala čelit nepřátelským mocnostem.... Na dotaz, jaké mocnosti má na mysli, Soros vyjmenoval: „Putinovo Rusko, Erdoganovo Turecko, Sísího Egypt a Amerika, jakou by ji chtěl udělat Trump.“ (2), vidíme pozoruhodnou souvislost.

Můžeme všimnout, že mezi známé mocnosti zařadil Egypt, který rozhodně mocností není a už vůbec ne takovou, která by EU nějak ohrožovala. Ale prezident Sísí zlikvidoval vládu Muslimského bratrstva, které vyhrálo volby v roce 2012. V roce 2013 byla organizace Muslimské bratrstvo zakázána a její členové souzeni a popravováni. Armáda také pozastavila platnost ústavy z roku 2012. Z čehož je patrné, jak obě zprávy spolu úzce souvisí.
Za pozornost také stojí slovenské video (3) s nejdůležitějšími základními informacemi o Georgovi Sorosovi a jeho aktivitách:
Do Open Society Fund investoval 8 miliard dolarů, které získal na podvodných měnových spekulacích např. v Malajsii, Thajsku, Číně či Anglii. Je zodpovědný za investice do barevných revolucí, politických manipulací a propagace neomarxistických ideologií. Různé státy, např. Rusko a Maďarsko již přistoupily k zákazu jeho nadací. V poslední době stojí za současnou migrační invazí, kterou podporuje i finančně a přitom chce zničit národní státy v EU.

Prameny:

(1) https://theoldcontinent.eu/soros-mb/
(2) https://www.novinky.cz/ekonomika/439588-eu-je-v-existencni-krizi-obklopena-neprateli-tvrdi-miliardar-soros.html
(3) http://www.nwoo.org/2017/03/15/george-soros-stroj-iluminatov-v-jednej-osobe/

Autor: Pavel Dudr | karma: 37.72 | přečteno: 1926 ×
Poslední články autora