Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^ V poslední době se mně vkrádá myšlenka, že vedle informování, co je islám zač, budou na prvním místě nepřátel demokratické Evropy ti, kdož muslimskou migraci a šíření islámu iniciují a podporují.

Vedle samotných islámských států, které mají šíření islámu v popisu práce (ideologie) a ještě se řežou mezi sebou, viz SA v Jemenu (paní Šojdrová by měla napřít své úsilí právě proti SA, která "vyrábí" tisíce mrtvých dětí a sirotků a ne příštipkařit na něčem jen kvůli vlastnímu egu!), to bude mafiánský byznys, ale i ti za mořem, kteří sledují výhradně americké zájmy.

Pokrytectví se v plné šíři projevilo se zmizením opozičníka na velvyslanectví SA v Turecku. Umí si vůbec někdo představit, jaký by to byl poprask, kdyby totéž provedli Rusové???!!!

0 0
možnosti

P.S.

otázka: proč nejste na hl. straně blogu? Sám a nebo Banga?

0 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik