Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J93i66ř51í 48T68u27r41n69e92r

19. 11. 2017 20:15

Kdybyste, pane Tondře, neobohatil stažené soubory o ty tři věty vašeho komentáře, bylo by to prosté informování o tom, že se ve světě dějí různé nepravosti a zločiny. Už v názvu článku však spekulujete, že otroctví je součást islámu a džihádu (který je velmi širokým pojmem, a jen část má charakter ozbrojeného boje džihád bis-sajf - džihád mečem), což je v tomto případě úplná pitomost a ani celkově islám není typické náboženství spojené s otroctvím, protože se zcela neschází ze základními náboženskými principy. Muslimové v historii otroky poměrně málo využívali, ale s otroky svého času velmi intenzivně obchodovali. Hádejte komu je prodávali: Evropanům a Američanům, tedy křesťanům.

Aktuálně je otroctví fenoménem typickým pro chudé zaostalé země jihovýchodní Asie, subsaharské Afriky i Jižní Ameriky, je provozováno v různých zemích s různým náboženstvím. Súdán, což je pekelná země, je na tom hodně podobně jako Jižní Súdán, kde je křesťanství a kmenová náboženství (to vám mohu potvrdit, protože jsem tam působil). S dětskými sňatky je to podobné, styk s dětmi (raně středověké komunity a primitivní národy nelze hodnotit našimi a dnešními etickými normami) provozují aktuálně zvrácení lidé různých ras i náboženství. Legální muslimské sňatky z nezletilými jsou v dětství domluveny a až v plnoletosti naplněny.

Asi takto, snaha byla, výsledek je, jak jsem již uvedl, informativní, ve smyslu dějí se ve světě hrůzné věci.

2 7
možnosti
Foto

J29i79ř58í 85T58u87r64n28e61r

19. 11. 2017 20:27

Omlouvám se vám, za chybné oslovení, omylem se mi vaše jméno spojilo s jiným, podobným.

0 0
možnosti

Karma. Arabským režimom zotročovanie čiernych nikto nikdy vyčítať nebude. Najmä ľavicoví liberáli nie, rovnako ako na tieto režimy nevyvíjajú nátlak, aby prijímali utečencov. Hoci sú to zväčša ich bratia vo viere.

9 1
možnosti
Foto

Podle mého problém je někde na počátku: Mohamed přijal nové učení od ducha - způsobem, kterým v moderní době říkáme chanelling a uvěřil, že je to od Boha, tj. toho, kdo stvořil vesmír a vymyslel první lidi. Možná, že se ten duch vydával za Stvořitele. Onen duch však měl, má

a bude mít jedinou vizi a tou je zabíjet a ničit, zotročovat. Smíchal Bibli-pravdu s "jedem" a výsledek je, jaký je. Kdo začne brát vážně Korán, rozsévá kolem smrt a nakonec zničí sám sebe. Co si o tom myslíte?

7 0
možnosti

Islám je relikt minulosti, jemuž nahrává změkčilost a degenerace Západu. Mohamed nepřišel očistit morálku jako Ježíš, Mohamed dal válečníkům a násilníkům křídla, s nimiž si vyčpělý Západ neumí poradit jinak, než ustupováním. Západ je z vlastního rozhodnutí jediným býložravcem mezi většinou predátorů. Neuvědomuje si, že svět ještě není natolik dokonalý, abychom se mohli chovat jako beránci uprostřed hladových vlků.

7 0
možnosti

Podejte trestni oznameni;-D

3 9
možnosti

Nic lepšího k tématu "otroctví v islámu" nedovedete? Ano, marná otázka.

4 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik