Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J51a96n 25L65e56p39í17k

1. 10. 2017 9:38

Grafické znázornění terorismu tak jak je uváděno je pouze doplňkem jevu jehož příčiny : politika (války),environmentalismus (sucho, teplota),sociální nejistota a náboženská nesnášenlivost vč. pochybných právních norem (šarija a pod.) způsobují naprostou nemožnost přizpůsobení se jedné kultury k druhé. Rozdělení společnosti se projeví na fundamentální úrovni a ty hlavní problémy nás teprve čekají. Budou to problémy existenční. A ty teprve přinesou řešení kterého se dnes evidentně nedostává.

0 0
možnosti
VE

Tady se dá lehce namítnout, že absolutní počty obětí teroru jsou příliš nízké, než aby se z toho dala dělat politická rozhodnutí; obětí dopravních nehod je 100x víc. Hlavní argument proti současným imigrantům je nárůst "obyčejné" kriminality a jejich nepřizpůsobivost požadavkům pracovního trhu. A není v tom případě žádné jejich plus, jestli jsou křesťani, nebo ateisti.

1 0
možnosti
ZB

To,co sepisujete je poněkud nesmyslné a ten graf velmi komický.Ani ty o dost nadsazené počty muslimu objektivitě nepomohou...K těm Vaši udajum by se dalo přistupovat i jinak.V Německu žije 5 milionu muslimu a přesto se zde stal pouze jeden teroristický utok od vypuknutí "uprchlické krize" v roce 2015.Těch 18 obětí je z Vanočního trhu v Berlíně...takto by ovšem k faktum "lovec uprchlíku" a bývalý Konvičkovec asi nepřistupoval.;-)

0 0
možnosti
DT

Srovnávat muslimy v Německu (naprostá většina jsou Turci ve druhé a třetí generaci, kteří sem přišli skutečně pracovat, kdysi) a muslimy, kteří se navalili do Evropy v posledních dvou letech je mimo mísu.

1 0
možnosti
KC

Evropa před dvěma lety a dnes je jiná, od naivity začíná přecházet k realitě, což se poprvé významně ukázalo v nedávných německých volbách. Kritici nejsou daleko od pravdy, když vítězství frau Merkel přirovnali k Pyrrhovu vítězství. Integrace muslimů není možná, běženci s sebou přinesli prudký nárůst zločinnosti a namísto srůstání obou živlů dochází k tvorbě neslučitelných paralelních společností. Za této skutečnosti není jisté, s jakou bude multikulturalistka Merkelová za čtyři roky končit, ale zdá se, že velká sláva ji nečeká!

2 0
možnosti
PD

P58a39v76e49l 91D24u18d85r

29. 9. 2017 19:59

Vrchol naivity je v tom, když si někdo myslí, že nárůst terorismu s invazí muslimů nesouvisí a tedy tuto invazi nemíní řešit.

0 0
možnosti
TD

Ehm - co mají ty Vaše “tři rychlosti” znázorňovat? Proč jste si vybral třeba zrovna Švédsko, Španělsko a UK? Jediný důvod, který mě napadl, že jste chtěl aby Vám vyšla přímá úměra a ono Vám zatím vyšlo jen hafo nesourodých bodů v celé ploše grafu, co? Milý pane, když se Vám toto přihodí, tak je třeba buď hypotézu zavrhnout a nebo přemýšlet kde jste udělal chybu. A ne místo jedné přímky nakreslit tři a ještě to drze označit za “matematický model”.

Aby bylo jasno, islamizaci Evropy si nepřeju o nic víc než Vy. Ale takhle s čísly prostě zacházet nelze - než toto, tak raději nepište nic. Za tohle se Vám “sluníčkáři” se zbytky znalostí středoškolské matematiky vysmějí - a právem.

2 0
možnosti
Foto

Souhlas, podobně by bylo možné udělat graf, kde se bude vynášet počet muslimů v závislosti na spotřebě banánů. Co by s takovou statistikou udělal jeden importovaný z Německa, který by se vyřádil, byť na jedné oběti, v Praze?

1 0
možnosti
PB

Souhlas, karma.

1 0
možnosti
MP

graf hezký.. Ovšem vypovídá něco ?

Nebylo by spíše od věci na ose x operovat s POMEREM muslimského k domácímu obyvatelstvu a na ose Y POMEREM obětí k počtu nemuslimských obyvatel ? takhle s toho máte jen přesbný spučet nepřesnýcj čísel.

0 0
možnosti
DN

Právě naopak. Jakou má souvislost poměr muslimských přistěhovalců k domácím? 5 radikálů udělá stejný počet útoků v zemi s 5 mil obyvatel jako v zemi s 50 mil obyvatel. ;-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS