Diskuse

Japonsko nepřijme ani jednoho muslimského „uprchlíka“

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Přečetl jsem si celou diskusi a... zvláště pro p. Matouška. Je povinnost zachraňovat "trosečníky", ale dělat taxi při spolupráci s převaděčskou mafií není ta povinnost, o které píšete. Lodě neziskovek přijíždějí na místa označené elektronicky a i Frontex, místo ochrany hranic dělá totéž.

Je na místě si připomenout, že více jak 90% jsou "plaváčci" muslimové a rovněž je na místě si připomenout, jak se v Evropě chovají. Zcela pravdivá jsou až vysmívačná slova Erdogana, že demokracie je vlak, který islám přiveze do Evropy.

EU, za léta zpět se zmohla jen na omezení prodeje gumových člunů; trochu málo.

Na azyl není žádný právní nárok a stále je na národních státech, koho do své země přijme a koho ne. Ohánět se lisabonskou smlouvou za situace, kdy se Merkel neptá, co na to EU a činí samostatná rozhodnutí, je pokrytecké.

Základem všech animozit je neřešená otázka rozporu islámské ideologie s demokratickými pravidly. V Západní Evropě sílí hlasy, které chtějí znát odpověď; je ovšem otázka, zda nebude pozdě a zda vůbec bude možně dát tento problém na stůl.

V4 by měla dát jednoznačnou odpověď.

0 0
možnosti
DM

povinností je zachraňovat trosečníky.

Lidé na nafukovacím člunu na širém moři ,bez posádky porstě trosečníky jsou.

JE ÚPLNĚ JEDNOÉ JAK SE TAM DOTALI....

ANEB KDYŽ UŽ SE TAM DOSTALI,MUSÍTE JE VYTÁHNOUT.

ZABRÁNIT SPUŠTĚNÍ NA VODU NELZE,NEB NESMÍTE ZASAHOVAT VE VÝSOSTNÝCH VODÁCH DANÉHO STÁTU,TO JE VÁLEČNÝ AKT.

MOŘE JE MOC VELKÉ,NEMÁTE ŠANCI TO OHLÍDAT.

MÍSTO PLKŮ DOČKÁM SE VAŠEHO NÁVRHU ŘEŠENÍ???

Já vím na netu chytristiky trousit umí každý ale konkrétní řešení jsem od žádného uřvance neslyšel.Mám na mysli řešení které je v souladu s mezinárodním právem...

Takže čekám sofistikované řešení,jak zabránit migraci.KDOKOLIV...

Pokaždé když se na to zeptám najednou NIC.Ono je to logické,prostě to řešení NEMÁ a ano některé věci řešit skutečně NELZE,pokud tedy nebudeme urchlíky systematicky vraždit,což může schvalovat jen h*ovado blbé tupé.

0 1
možnosti
JR

J21a71r63a 13R44a81n30k

5. 8. 2017 5:10

Je videt, ze sledujete zpravy, bylo to v poslednich nekolika dnech temer ve vsech zpravach, ale nerikate doslova pravdu, minuly rok dostalo v Japonsku azyl 12 imigrantu. Ale nekteri Kurdove tam ziji a pracuji jiz nekolik let, take se mohou ozenit....

http://www.cnn.com/2017/08/01/asia/japan-migrants-immigration/index.html

0 0
možnosti
PD

P83a84v34e19l 21D39u42d28r

5. 8. 2017 11:17

V našich zprávách to nebylo, proto je to tady. Ano, 12 imigrantů dostalo azyl, zpráva však neříká, jakého byli vyznání. Kurd není vyznání ale národnost.

0 0
možnosti
VV

Dokonce ani Mongolako ci Sri Lanka.

0 0
možnosti

Pointa vašeho příspěvku?

1 1
možnosti
JV

Japonsko dělá dobře, Angola mě překvapila víc než příjemně.

4 0
možnosti
Foto

Fandíte státnímu násilí?

0 2
možnosti
JL

J97a18n 12L39e75p13í66k

4. 8. 2017 14:35

Angola přijímá opatření podle zásad existenční politiky. SA se chová prasácky. K souvěrcům kteří neohrožují její kulturu vystavuje červenou kartu. Postup Japonska a Austrálie je postupem suverénních zemí. Co jsme my v EU ?

10 0
možnosti
DM

Je otázkou jak reagovat na miliony v pohybu a dodržovat lidská práva a mezinárodní úmluvy.Čemu dáváte přednost?

Kulka do hlavy, salva z děl...

Jsou prostě věci která jednoduchá řešení nemají, pokud vůbec nějaká řešení mají.

A ať se nám to líbí nebo ne, tohle není šance zastavit, tedy pokud se nechceme vzdát toho co z nás dělá vyspělé a humánní společnosti.

Ano, je to naše nevýhoda, možná slabost, ano díky tomu časem podlehneme těm kdo pravidla nedodržují (tak to mimochodem bylo vždy, "barbaři" prostě časem zvítězí ) na druhou stranu díky tomu žijeme v blahobytu a "míru" a právním státě.

Dáte radši přednost totalitě a fašismu ,zadrátovaným hranicím, ale s tím spojeným nedostatkem ,chudobou?

Blahobyt je vždy založen an svobodě, diktatura a nacionalismus vede k chudobě a válce,minimálně občanské...

3 2
možnosti
PS

Téda. Připravte se na hysterické, argumenty postrádající komentáře. Až dorazí slunka, a věřte že dorazí budete označen za nácka a daliborka. Stejně je zvláštní jak se tito lidé slétnou jako supy a táhnou za jeden provaz. Skoro to vypadá, že mají něco jako síť informátorů která systematicky prohledává net, a jakmile narazí na článek/blog s jiným názorem než mají oni, začne nálepkování a urážení.

9 0
možnosti
JR

J50a47r16a 79R79a22n78k

5. 8. 2017 5:38

Zatim je zde hystericky pouze Vas prispevek, u Vas v rodine nediskutujete?8-o

1 2
možnosti
JM

J22i11ř60í 66M90í30k14a

4. 8. 2017 13:20

To s tím Japonskem je krásná ukázka, jak si některé kultury snaží chránit svou kulturu. Nevím jak v jiných východních zemích, ale tam se zdají být hodně striktní.

Nu, však to jsou náckové. Doporučuju to bučet prvnímu Japonci, kterého člověk potká, přímo do tváře nějaký slogan "NAZI, GO GOME!", aby pochopili, jak tolerantní a láskyplní tu v ČR jsme. :-)

podle wiki:

V roce 2016 z 10 000 žádostí o azyl schválili pouze 28 žadatelů. Za celé období 1982-2004 schválili pouze 330 žadatelů (cca 15 žadatelů ročně)

https://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_to_Japan#Refugees_and_asylum_seekers

3 2
možnosti
DM

No Japonci rasisti jsou a do spousty podniků nerodilý Japonec NESMÍ,

nicméně zda je to dobře si netroufám tvrdit.

Já se jen směji tomu že by tisíce Indonésanů mířilo na nafukovacích člunech 6000km po moři zrovinka do Japonska a Japonci je odlovovali a hromadně dopravovali zpět.

Nic takového se něděje.

Pro vaši informací vážení bojovníci za národ,antislunčata a správní tvrdí hoši a ženy(zejména tedy slovně na internetu, v reálu když spatříte ovousenou tvář ,hloubíte urychleně noru ,neb co vousáč to terorista),Japonsko mělo za celý rok 5000 žádostí o azyl...

Srovnávat tohle se statisíci uprchlíků mířících do Evropy je zhovadilost největšího kalibru.....

2 2
možnosti
PB

Pro pana Matouška. Uprchlík nemusí být nutně z jednoho (nám známého) regionu a ne nutně brázdit moře na nafukovacím člunu. Koukám, že tisíckrát vnucovaný naaranžovaný obrázek neziskovek, kterak na plně obsazeném nafukovacím člunu ve Středozemním moři dělají děti psí oči do foťáku, nese své trpké plody.

7 0
možnosti
DM

To nikdo netvrdí,bylo mi zde vsouváno hromadné uprchlictví indonésanů do japonska,nicméně ralitou bylo že barmánci prchali hromadně do indonésie.

Uznáte že prchat do Japonska z indonésie jinak než po moři je ještě méně reálnější obrázek, zejména proto že japonsko je souostroví.

Uprchlík v letadle v byznys třídě je taky dosti srandovní představa

1 0
možnosti
DM

No ještě že tolik uprchlíků míří na nafukovacích člunech přes Suez do Indického oceánu a následně Pacifiku, no a ti co mají rádi adrenalin to střihnou přes Středozemní do Atlantiku a nejlépe mysem Horn tamtéž...

To je zas výkon...

1 4
možnosti
PT

P94e53t46r 85T96o70m45e61k

4. 8. 2017 12:01

A muslimové třeba z Indonesie?

2 0
možnosti