Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J98a83n 81L89e85p75í16k

28. 2. 2017 12:06

Jedinou relevantní odpovědí je přijetí existenční politiky v rámcií společné EU. Co to je existenční politika? Např. košile je bližší než kabát, kdo narušuje naši existenci musí být odmítnut i s vědomím, že to není solidární přístup pomoci druhému v nouzi.

Lidstvo pod tlakem mafiány řízené migrace ale i zhoršujícími se enviromentálními podmínkami které si v budoucnu budou stále více klást nároky na náš humanismus a křesťanskou odpovědnost bude řešit tyto otázky v zájmu vlastní sebeobrany

0 0
možnosti

Západní Evropa degenerovala, ztratila chuť žít. Přijala vražedný neomarxizmus, otevřela brány páté koloně a snaží se za každou cenu co nejrychleji vsunout hlavu do muslimského jha. Kdo je proti této sebevražedné politice, je mu nasazena psí hlava a je vyobcován ze "slušné" společnosti. Dějiny neznají případ hloupější společnosti. Pokud se nepodaří tento zničující trend včas zvrátit, nezasloužíme si nic jiného než otroctví a ztrátu hodnot, na nichž severoatlantická civilizace stojí a za niž naši předkové platili tisíci životy. Nechci být hlasatelem pesimizmu; pojďme a zabraňme v nadcházejících parlamentních a dalších volbách zavřít dveře do politiky těm, kteří jednají proti vůli občanů !

6 0
možnosti

J27a73r28a 89R67a64n80k

27. 2. 2017 23:25

Proc si proboha v zemich V4, ktere nevedeli nic o zivote na Zapade, pokud nemel nekdo pribuzne a tem z nas, kterym se to povedlo hned v 68. - pokud jsme meli rodice, kteri uvazovali za nas i pro nasi budoucnost - proc si myslite, ze je "neco v Nemecku planovane"? Na svete je asi 60 milionu lidi bez domovu, lidi migrujicich a vetsinou nevi kam, nemaji co jist a pit, a budete si muset zvykat, ze tahle nase planeta neni skutecne jenom nase. Nechali jste Vladimira vetovat v OSN 4 x po sobe, vedeli jste v roce 2012, ze je lidstvo v pohybu a jen jste poslouchali bonmoty....a ted.....:-(

0 23
možnosti

M12i33l63a80n 34R59a33d94e15k

27. 2. 2017 23:33

milostiva, vy jste zamrzla v case, kdy si vas rodice odvezli ven. je to 28 let co Cesko ma otevrene hranice, a vetsina Cechu vycestovala, tak vase chlubeni hec ja jsem na Zapade je srandovni.

a to blbnuti na tema vemte si chude a zivte je to uz je schiza.

20 0
možnosti

Asi takhle...videl jsem dokument CT z roku 2005 o Islamu pricemz velka cast byla venovana Nemecku vcetne rozhovoru s nemeckymi politiky a historiky. A jejich nazor na Islam a muslimske pristehovalce byl uplne odlisny od toho, co je predkladano dnes. Rovenz statistiky byly mnohem pesimistictejsi nez dnes. Z toho vyplyvaji tri moznosti...1. dokument z roku 2005 lze 2. dnesni dokumenty lzou 3. Islam a muslimove od te doby urazili obrovsky kus cesty, sli do sebe a ze zlych nenavistnych lidi jsou to dnes beranci...Treti moznost okamzite zavrhuji...neni mozne, aby se lidska spolecnost behem tak kratke doby natolik zmenila...navic...nic tomu nenasvedcuje. Pokud bych bral moznost 1 jako realnou, pak nechapu, proc kdyz nekdo spacha v Evrope nejaky teroristicky cin, je to prakticky vzdy muslim. Zaroven nechapu, proc ve vsech muslimskych zemich jsou diskriminovany zeny, gayove, jinoverci apod. Proc jsou muslimske zeme rozvraceny, paklize se tam nevladne tvrdou rukou. Neexistuje zadna muslimska demokraticka zeme. Ne, nikdo na svete mi nenamluvi, ze nabozenstvi, ve kterem maji verici za moralni vzor muze, ktery by byl z dnesniho pohledu tezky zlocinec, muze byt mirumilovne, to jde tezce proti logice..

16 0
možnosti

Švédsko nemá euro ale švédské koruny.

0 0
možnosti

Nechci Vám kazit hezké čísla, ale najděte si na kulhavy.blog.idnes.cz článek z.2.3.2016 kde popisuji, že jméno pana Petránka bylo zneužito a on není autorem zmíněného článku. Osobně jsem jej navštívil a seznal jeho rozhořčení.

Doporučuji článek přepracovat.

Hezký den.

P.S.

Určitě ty následné finance hrají roli, proč se většina hrne do Německa, ale už jsem nepátral, jak to skutečně je.

1 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik