Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cenzura a manipulace na blogu idnes.cz

0 0
možnosti

R^ Ano, velmi dobrý krok správným směrem.

Již několikrát jsem psal o nutnosti zařadit do azylového řízení, vedle vybraných § z našich zákonů, takovou verzi Koránu a dalších islámských textů, která by nebyla v rozporu s evropským právem - Kodex evropského muslima.

Do Evropy přicházení muslimové z různých končin, často polo nebo zcela negramotní a dříve, než si je vezme na paškál radikální muslim, měl by být takový jedinec varován a dodržování nejen zákonů, ale i speciálně zásad islámské víry, by měl při azylovém řízení potvrdit.

Další součástí azylového řízení by bylo seznámení se s jednoznačnou sankcí, která, ať už v obecně právní rovině tak i ve způsobu vyznávání muslimské víry, má jasný obsah. Za porušení § nebo způsobu vyznání - vyhoštění nebo v trestněprávní věci vězení a pak vyhoštění.

Seznámení se s rámcem zásad pro islámskou víru v evropském prostoru může mít vedlejší efekt; někteří to pro nepřekonatelný odpor nepodepíší a půjdou jinam.

Celé toto mé povídání má jednu velkou neznámou: Kodex by museli sestavit sami muslimové! Jsem realista a proto pro ČR existuje jediné řešení: žádnému muslimovi azyl nedávat.

1 0
možnosti

P35a63v18e64l 11D89u85d56r

29. 11. 2016 9:45

Takový kodex muslimové nesestaví. Ale funkční řešení měl Ataturk:

„Islám, tato absurdní teologie nemorálního beduína, je mršinou, která otravuje naše životy.“. [zdroj?] Jednalo se o zcela neslýchané a urážlivé výpady proti pravidlům muslimského života, který se řídil islámem a právem šaría. Wikip.

0 0
možnosti

Děkuji Vám za Vaši snahu. Pokud to budu moci nějak podpořit, tak jsem připraven přiložit ruku k dílu.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS