Mutace covidu jsou uměle vytvořené, je to útok na naši civilizaci ?

25. 02. 2021 17:33:48
„Moje poselství se od jara nezměnilo: Najděte tu „jeskyni“, ze které to vylétá, zavřete ji, zavřete její zaměstnance i její management.“ prohlásila MUDr. Soňa Peková Ph.D. (1),

která jako první z expertů u nás řekla, že Covid-19 je umělý výtvor, přičemž ke stejnému závěru dospělo i mnoho dalších vědců.
Nejdříve si projděme chronologicky důležité body této pandemie.
O umělém původu koronaviru hovořila Dr. Peková již v dubnu na Radiožurnálu: „Domnívám se, že jde o uměle vytvořený virus. Virus se chová divně, nevyvíjí dobrou imunitu, jsou známy případy reinfekce. Má spoustu charakteristik, které jsme dosud v přírodě neviděli.... Je z netopýra a je upravený, aby infikoval lidi,“ (1)

O několik dní později, 3.5.2020, prohlásil americký ministr zahraničí Mike Pompeo:
„Můžu vám říct, že existuje značné množství důkazů, že to pochází z laboratoře ve Wu-chanu. Není to poprvé, kdy byl svět kvůli pochybení v čínských laboratořích vystaven virům,“(2)

V červnu Dr. Peková ubezpečovala, že již žádná druhá vlna nepřijde a nad nemocí je v podstatě vyhráno. „Domnívám se, že žádná druhá vlna nebude. Plošně mezi lidmi už se to šířit nebude. Tady jsme to vyčistili. Nabádám pouze k obezřetnosti před lokálními náhodnými výskyty, především po návratu z ciziny, kde epidemiologická situace není ještě vyřešená,“ ...
V současné době Peková říká, že měla pravdu. To, co na podzim i v zimě mezi námi kolovalo a koluje, jsou podle ní už jiné kmeny, jiné viry, které nejsou potomky toho jarního...
Podle ní byla každá vlna způsobena jiným, novým virem a nemá nic do činění s tím jarním, ten vymizel. A britská mutace je už čtvrtým kmenem v pořadí. „Jarní kmen byl první, zářijový druhý, prosincový třetí a nový, britský, je čtvrtý.... (1)

Tvrzení Dr. Pekové podporují i matematické modely pro šíření pandemie (3). Ty říkají, že nejdříve je průběh exponenciální, potom lidé udělají nějaká opatření a vyvinou metody léčení, šíření se zastaví, koeficient R klesne pod 1 a pandemie postupně mizí. Tomu ovšem brání přirozené mutace viru, ale je velmi nepravděpodobné, že by životaschopné mutace vznikaly až v době, kdy už se virus vyskytuje v populaci v malém množství a pomalu schází na úbytě a když ani počasí není příznivé pro šíření virové nákazy. A to se stalo v případě britské a jihoafrické mutace, viz graf.


Zde máme další ukázku zmíněného normálního průběhu pandemie z 5.2.2021 : „v USA během posledních tří týdnů klesl denní počet lidí infikovaných koronavirem skoro o polovinu, přesně o 45 procent. A celosvětově poklesl skoro o třetinu, přesně o 30 procent. Nikdo přesně neví, co to znamená a co je za tím, ale vakcína sama za tím nebude, je to na ni příliš brzy.“ (3)


Proto se zabývejme otázkou, kdo by mohli být ti „netopýři“, kteří mutace vyvinuli a úmyslně šíří?
Nejspíš to asi nebudou Číňané, protože ti už vítězí ekonomicky pomocí levných výrobků, kterými zaplavují celý svět, pomocí investic do těžby surovin a pomocí úvěrů, které dlužníci někdy nejsou schopni splácet a oni pak převezmou majetek, kterým dlužníci ručili. Číňané to tedy rozhodně nemají zapotřebí.
Ale mohli by to být lidé stejného ražení, jako jsou ti, kteří podporují invazi negramotných kriminálníků a džihádistů z Afriky a blízkého východu, protože záměr a cíl této akce je evidentně obdobný: rozložení a postupná likvidace západní civilizace a hegemonie bílé rasy.
Je známo, že virus zabíjí především starší a chronicky nemocné lidi, kteří ovšem vlastní a obývají mnoho bytů a domů, takže je to vhodná biologická zbraň, protože noví Evropané chtějí určitě také někde bydlet.
Virus dále znemožňuje vzdělání, provozování kultury a činnost politických organizací, což jsou všechno pilíře, které zmíněnou hegemonii podporují.
Potom je zde ještě možnost, že by to organizovala nějaká nadnárodní korporace z důvodu prodeje svých léčiv a vakcín, ale to lze vyloučit z toho důvodu, že by to nějaký zaměstnanec morálně neunesl, zveřejnil to, a pak by z toho byl obrovský skandál.
Důvod by tedy mohl být ideologický a nikoli ekonomický, protože pokud se nějací lidé dají do služeb totalitní ideologie, viz nacismus, stalinismus, islamismus, pak ztrácejí veškeré morální zábrany a jsou schopni ve jménu této ideologie páchat i ty nejodpornější zločiny.
Potom je zde otázka, kde se nachází zmíněná „jeskyně“. Nejspíše to bude oblast, kde je velká hustota obyvatel a mnoho laboratoří, výzkumných středisek atd. Zde nejvíce stop směřuje do jihovýchodní Anglie, tedy Londýna a jeho okolí, kde se také nejvíc a nejdříve rozšířila britská mutace covidu, v hrabství Kent.
Vědci z Británie si však tuto možnost vůbec nepřipouštějí. Hovoří jen o přirozené mutaci, ale tomu se nemůžeme divit, protože oni nemluví ani o zmíněné invazi a islamizaci a tento názor je také velmi nekorektní, tedy tabu.

„Britská mutace byla poprvé zaznamenána na jihu Anglie loni v září. Britský premiér Boris Johnson v prosinci oznámil, že se výrazně šíří a může být nakažlivější až o 70 procent... Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) se dosud britská mutace prokázala už v 70 zemích světa. Rozšířila se třeba do Ameriky, Asie a mnohých evropských států včetně Česka....

Jihoafrickou mutaci vědci zaznamenali poprvé loni v říjnu v Jihoafrické republice, to, že se šíří, bylo ohlášeno v prosinci. Tato varianta ve státě na samém jihu Afriky naprosto převládla nad dosavadní variantou viru a vedla k výraznému zvýšení počtu hospitalizovaných. I tato mutace je o polovinu nakažlivější než aktuální varianta viru.

Podle WHO se již rozšířila do jednatřiceti zemí světa, do Evropy se dostala nejspíš přes Velkou Británii..(4)
Tím vzniká otázka, jak mohla vzniknout tak nebezpečná mutace až v Jihoafrické republice? Pro „netopýry“ jistě není problém zaletět si do JAR, když mezi Londýnem a Kapským Městem existuje přímé letecké spojení. A jistě zde bude záměr, aby se mutace nešířily z jednoho místa.

Jsme tedy ve válce nejen informační, ale i biologické. Je sice trapné, kolik je zde ignorantů, kteří tuto situaci zlehčují nebo zesměšňují, a kolik politiků si chce na pandemii vybudovat svou kariéru, ale pořád na tom ještě nejsme tak zle jako Británie, protože u nás se o tom ještě může psát i hovořit.



Prameny:
(1) https://cnn.iprima.cz/jak-sel-cas-s-vyroky-pekove-proc-se-podle-ni-nenaplnilo-ze-virus-do-vanoc-zmizi-18582
(2) https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/mame-jasne-dukazy-ze-virus-je-z-laboratore-rekl-pompeo-40322735
(3) https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-pokles-nakazenych-usa-evropa.A210204_172927_zahranicni_mama?zdroj=vybava_recombee
(4) https://zpravy.aktualne.cz/domaci/jak-se-lisi-jihoafricka-a-britska-mutace-otazky-a-odpovedi-k/r~d6f7de2c656a11eba25cac1f6b220ee8/

Autor: Pavel Dudr | čtvrtek 25.2.2021 17:33 | karma článku: 2.91 | přečteno: 120x

Další články blogera

Pavel Dudr

Zrychlené rozpínání vesmíru způsobené gravitací, pokrač.

Minule jsme zde popsali důsledek nelineární expanze, tedy nehomogenní vesmír. Toto je pokračování článku dle (1)

8.12.2023 v 18:47 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 23 | Diskuse

Pavel Dudr

Zrychlené rozpínání vesmíru způsobené gravitací a vyvrácení kosmologického principu

Zde je grafické řešení rozpínání vesmíru pomocí Hubbleovy „konstanty“, která má vyšší hodnotu pro blízký vesmír a nižší hodnotu pro vzdálený vesmír. Z toho plyne, že zrychlená expanze mohla být způsobena obyčejnou gravitací.

16.10.2023 v 19:01 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Pavel Dudr

The accelerated expansion of the universe caused by gravity and cosmological principle

Here is a graphical solution to the expansion of the universe using the Hubble "constant", which has a higher value for the nearby universe and a lower value for the distant universe.

16.10.2023 v 17:25 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 43 | Diskuse

Pavel Dudr

Petice proti válce

Zde je text petice, kterou adresujeme Poslanecké sněmovně, protože její usnesení je pro vládu ČR závazné: Naléhavě žádáme Poslaneckou sněmovnu, aby zakázala Vládě ČR vývoz zbraní na Ukrajinu, neboť to prodlužuje válečný konflikt,

29.5.2022 v 18:27 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 38 | Diskuse

Další články z rubriky Věda

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (3) - přírodní červená

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

28.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 10.90 | Přečteno: 105 | Diskuse

Zdenek Slanina

Problém co začal už Arrhenius: Kysličník uhličitý a doba ledová - a teď i sopečné aktivity

Už S. Arrhenius řešil vztah obsahu CO2 v atmosféře i k době ledové. Tehdy hlavně ukázal, že jeho navyšování v atmosféře povede k nárůstu její teploty. Nyní výzkumy z univerzity v Sydney ukazují na roli sopek v nástupu ochlazování.

26.3.2024 v 5:22 | Karma článku: 23.90 | Přečteno: 508 |

Martin Tuma

Berte Viagru, dokud si na to vzpomenete

Rozsáhlá studie odhalila významné snížení výskytu Alzheimerovi nemoci u pravidelkných uživatelů Viagry

25.3.2024 v 14:17 | Karma článku: 13.60 | Přečteno: 303 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (2) - průmyslová žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

25.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 14.42 | Přečteno: 187 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (1) - přírodní žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? První díl seriálu o barvách.

21.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 18.10 | Přečteno: 288 | Diskuse
Počet článků 197 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1067

Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...