Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Podnět katolíků církevnímu soudu ve věci mons. prof. T. Halíka, pokrač.

 Připadá nám absurdní, když katolický kněz v této  mírumilovné zemi šíří a prosazuje islamizaci, obzvláště když víme, že  Katechismus katolické církve má asi 800 stran a slovo islám se v něm vůbec nevyskytuje. 

  Navíc je stále placen z peněz daňových poplatníků, kteří si toto v naprosté většině rozhodně nepřejí, takže  demokraticky smýšlející člověk by si to asi uvědomil a podřídil se tomu, i když s tím nesouhlasí, ale to asi u pana profesora nehrozí, viz jeho názory jako „ K demokracii jsme ještě nedorostli“ nebo „Referendum je cesta do pekel, přímá demokracie zrůdná věc.“

  Další věcí je to, že jmenovaný si dovoluje urážet milióny lidí této země tím, že je označuje  za duševně nemocné, tedy xenofoby. Xenofobie je přece psychická  porucha, chorobná úzkost z neznámého, přitom u fobií   si postižený  nesmyslný strach plně uvědomuje, takže každý normální člověk ví, zda xenofobii má nebo ne.  Známé  je to třeba u akrofobie- ,strachu z výšek, arachnofobie - strach z pavoukůmusofobie – chorobný strach z myší atd.

  Nyní budeme citovat z jeho článku  Desatero argumentů ke strachu z islámu ze 17.10.2015: (1)

   „Ani v nejmenším nechci bagatelizovat velké problémy, které Evropě přináší a ještě přinese exodus lidí, mezi nimiž je opravdu těžké rozlišit ty, kteří prchají, aby zachránili životy své i svých rodin, od těch, kteří podlehli slibům podlých obchodníků s lidskými nadějemi…“
 Tyto fráze slýcháme denně od evropských politiků, kteří na islamizaci Evropy spolupracují a dané problémy nemíní řešit, pouze si můžeme všimnout, že autor se vůbec nezmiňuje o salafistech, džihádistech i teroristech, kteří mezi migranty jsou, což dnes už ví každý, kdo se tím trochu zabývá.

„2. Pokud něco skutečně odporuje islámu, je to tzv. Islámský stát…“

  K tomu můžeme uvést srovnání mezi IS a dnešní Saudskou Arábií (SA). (2)

  Zde si můžeme všimnout, že krádež se v SA trestá amputací pravé ruky, zatímco v IS „jen“ ruky.  To lze ovšem vysvětlit tím, že v IS možná už přišli na to, že amputace pravé ruky diskriminuje praváky, takže oni asi nejdříve zjistí, zda obviněný je levák či pravák a teprve podle toho se rozhodnou, kterou ruku mu useknou.

   U trestu smrti za projevenou homosexualitu se oba státy už naprosto shodují.

  Shodné je to i v případě nevěry u sezdaných – smrt ukamenováním.

  A pedofilie, tedy dětské nevěsty, je legální v obou těchto státech.

  Zde můžeme ještě připomenout nedávný průvod homosexuálů v Praze, na který se sjelo  40 000 lidí z Evropy, zatímco v jiných metropolích Evropy se už takové průvody nekonají.  Není to náhodou proto, že jinde by už to mohli stoupenci "náboženství míru" účastníkům hodně znepříjemnit? Podle práva šaría k tomu není potřeba ani soud.  Viz letošní útok v gay klubu na Floridě, kde bylo zavražděno 50 lidí.

/ Zavedení islámského práva šaría podporuje 72 % muslimů ve Francii a 69 % v Británii./ (3)Muslim Hatem Berrezouga, který žije v České republice, v rozhovoru pro DVTV říká, že Islámský stát má oporu v islámu a jeho tradicích….

…pro Svobodné fórum napsal, že ,,dnešní terorismus má náboženství, a je jím bohužel islám". (7)

„5. Islám přistěhovalce do neislámských zemí přísně zavazuje dodržovat místní zákony a zvyky, a zejména respektovat „lidi knihy“, křesťany a židy….“
  Tady má logika mons. Halíka  opravdu oxfordskou úroveň: imigranti, kteří páchají zločiny tedy vlastně nejsou muslimové, a to ani v tom případě, že se za muslimy prohlašují. Takže tento článek z roku 2014  s názvem Evropa znásilněná islámem (4), by se správně měl jmenovat: Evropa znásilněná, nikoli však islámem.

  Podobný článek Josefa Zbořila už má lepší název: Švédsko, znásilněné hlavní město západu.(5)  A zde je také dobrý článek na toto téma:“ O čem se nesmí mluvit? O kriminalitě imigrantů ve Švédsku. Integrace přistěhovalců je jedno velké fiasko.“ (6)  Přesto si dovolíme jednu kritickou poznámku. Mons. Halík uvádí: „  Islám má dnes 1,6 miliardy statisticky počítaných věřících…“ Správně by tam  tam ovšem mělo být: 2 milióny  věřících, zatímco 1 miliarda a 598 miliónů je těch, kteří se za muslimy pouze vydávají.
 

„ 6… Šaría je právo náboženské a platí jen pro muslimy…“
  Alí Sína, bývalý muslim, napsal knihu Jak porozumět Mohamedovi a muslimům, z ní lze citovat ty zákony práva šaría, které se týkají právě  nemuslimů, str. 301:

8. muslim, který se zřekl islámu, musí být zabit. – /Právě proto, že je nemuslim, ale kdysi byl muslim./

10. Muslim nebude  odsouzen k trestu smrti za zabití nemuslima.
13. Nemuslimové nejsou rovni muslimům a musejí se podřídit šaríi, pokud chtějí zůstat v bezpečí. Nesmějí se ženit s muslimkami, veřejně vystavovat víno nebo vepřové,…
14. Nemuslim se dopouští zločinu, prodává-li zbraně někomu, kdo je použije proti muslimům. Nemuslimové nesmějí muslima proklít, urážet Alláha, Proroka, ani islám…
30. Na důkaz svého znásilnění musí mít žena čtyři mužské svědky.

  V této knize je také popsáno, jak se vyvíjejí státy podle procent muslimů v populaci. /str.291 /:

 „ Dokud muslimská populace tvoří okolo 1%  obyvatel, bude považována za mírumilovnou menšinu, která nikoho neohrožuje….
  Při zastoupení 2 – 3 % začnou muslimové obracet na víru příslušníky jiných etnických menšin a nespokojených skupin, především vězně a členy pouličních gangů….“
 

„ 9. Výroky jako „bereme jen křesťany“ jsou hloupé.. ..

Podle této  logiky je každá dobročinnost hloupá a nekřesťanská, protože pokud si vybereme nějaký účel, na kterém se  chceme podílet, potom automaticky  odmítáme tisíce jiných účelů.
  A když chceme třeba adoptovat na dálku nějaké dítě, můžeme si vždy vybrat, z jaké má být země, jakého vyznání i zda to má být holka nebo kluk. To je také hloupé a nekřesťanské?
  Také si můžeme všimnout toho, že mons. Halík velmi kritizuje Čechy za to, že odmítají přidělené kvóty uprchlíků, ale toho, že Saudové  uprchlíky nepřijímají  (8), prý proto, že se bojí terorismu (9) a v roce 2014 postavili na hranici s Irákem 1300 km dlouhý dvojitý plot s detektory pohybu, strážními věžemi, kamerami pro noční vidění a 30 000 vojáky, toho si  bohužel nevšímá.

  Můžeme to považovat za další důkaz, že se mu nejedná o evangelizaci nebo mezináboženský dialog, ale o islamizaci Evropy.

  Když se nyní vrátíme ke kánonu 1374, pak se domníváme, že zmíněnou činnost proti církvi vyvíjí také Saudská Arábie, kterou v tom nepřímo podporuje i prof. mons. T. Halík.

Závěr
  Jestliže se zde tedy jedná  pouze o nepřímou podporu, pak se domníváme, že případný trest by měl být podstatně nižší, než uvádí kánon 1374.

  Křesťanství nás učí, že máme mít pozitivní přístup ke každé životní situaci a proto navrhujeme v tomto případě i pozitivní trest:
  Dotyčnému nařídit, aby se při mších, které bude sloužit, důsledně držel mešního řádu a místo své promluvy pouštěl věřícím nahrávky křesťanské barokní , klasické i současné hudby autorů, kteří ve svých skladbách a písních prezentují křesťanské hodnoty.

 

  Za brzké a pozitivní vyřízení našeho podnětu předem děkujeme.

 

Prameny:
(1)  http://ceskapozice.lidovky.cz/tomas-halik-desatero-argumentu-ke-strachu-z-islamu-f8i-/forum.aspx?c=A151014_161009_pozice-forum_kasa(2)  http://www.middleeasteye.net/news/crime-and-punishment-islamic-state-vs-saudi-arabia-1588245666

(3) http://www.securitymagazin.cz/zpravy/zavedeni-islamskeho-prava-saria-podporuje-72-procent-muslimu-ve-francii-1404050824.html

(5)  http://zboril.blog.ihned.cz/c1-63568760-svedsko-znasilnene-hlavni-mesto-zapadu

 (6)  http://www.securitymagazin.cz/zpravy/o-cem-se-nesmi-mluvit-o-kriminalite-imigrantu-ve-svedsku-integrace-pristehovalcu-je-jedno-velke-fiasko-1404047297.html

(7)  http://www.securitymagazin.cz/zpravy/muslim-zijici-v-ceske-republice-terorismus-i-islamsky-stat-maji-zaklad-v-islamu-1404052271.html

(8)  http://eaworldview.com/2015/09/syria-analysis-why-saudi-arabia-is-not-taking-refugees/

(9) http://pamelageller.com/2015/09/muslim-countries-refuse-to-take-muslim-refugees-fear-terrorism.html/

 

 

 

 

 

Autor: Pavel Dudr | neděle 21.8.2016 13:35 | karma článku: 35,55 | přečteno: 1218x
  • Další články autora

Pavel Dudr

Zrychlené rozpínání vesmíru způsobené gravitací, pokrač.

Minule jsme zde popsali důsledek nelineární expanze, tedy nehomogenní vesmír. Toto je pokračování článku dle (1)

8.12.2023 v 18:47 | Karma: 0 | Přečteno: 25x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

Zrychlené rozpínání vesmíru způsobené gravitací a vyvrácení kosmologického principu

Zde je grafické řešení rozpínání vesmíru pomocí Hubbleovy „konstanty“, která má vyšší hodnotu pro blízký vesmír a nižší hodnotu pro vzdálený vesmír. Z toho plyne, že zrychlená expanze mohla být způsobena obyčejnou gravitací.

16.10.2023 v 19:01 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

The accelerated expansion of the universe caused by gravity and cosmological principle

Here is a graphical solution to the expansion of the universe using the Hubble "constant", which has a higher value for the nearby universe and a lower value for the distant universe.

16.10.2023 v 17:25 | Karma: 0 | Přečteno: 43x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

Petice proti válce

Zde je text petice, kterou adresujeme Poslanecké sněmovně, protože její usnesení je pro vládu ČR závazné: Naléhavě žádáme Poslaneckou sněmovnu, aby zakázala Vládě ČR vývoz zbraní na Ukrajinu, neboť to prodlužuje válečný konflikt,

29.5.2022 v 18:27 | Karma: 0 | Přečteno: 41x | Diskuse| Společnost

Pavel Dudr

Americký expert: Jednota Německa a Ruska je pro nás jedinou hrozbou

Zde je video z Chicagského koncilu o globálních hrozbách, kde americký geopolitický prognostik George Friedman popisuje problém Ukrajiny z pohledu USA v roce 2015:

25.4.2022 v 18:33 | Karma: 0 | Přečteno: 61x | Diskuse| Společnost

Pavel Dudr

Trestný čin proti míru P. Fialy a J. Černochové - dodávky útočných zbraní na Ukrajinu

ČR nyní posílá desítky tanků T-72 na Ukrajinu podle (1,2), což je jasným a flagrantním porušením Charty OSN a tím i našich zákonů, neboť existuje § 410, Porušení mezinárodních sankcí

8.4.2022 v 15:54 | Karma: 8,73 | Přečteno: 245x | Diskuse| Společnost

Pavel Dudr

Premiér Fiala podporuje válku, která zabíjí tisíce lidí a nás ožebračuje

Tuto válku Rusko již prohrálo, říká analytik M. Smetana (1), ale neuvedl, kdo ji tedy vyhrál. Ukrajina to rozhodně není, když ztratila tolik lidí, území, domů a 6 miliónů uprchlíků domovy opustilo.

4.4.2022 v 21:07 | Karma: 0 | Přečteno: 58x | Diskuse| Společnost

Pavel Dudr

Trestní stíhání premiéra Petra Fialy dle § 409 - Styky ohrožující mír II

Zde je doplněný návrh na trestní oznámení na premiéra Fialu dle § 409, který zní: „ Občan České republiky nebo osoba bez státní příslušnosti, která má na jejím území povolen trvalý pobyt, jež v úmyslu přivodit válku

28.3.2022 v 0:06 | Karma: 3,50 | Přečteno: 55x | Diskuse| Občanské aktivity

Pavel Dudr

Trestní stíhání premiéra Petra Fialy dle § 409 - Styky ohrožující mír

Zde je návrh na trestní oznámení na premiéra Fialu dle § 409, který zní: „ Občan České republiky nebo osoba bez státní příslušnosti, která má na jejím území povolen trvalý pobyt, jež v úmyslu přivodit válku

21.3.2022 v 12:06 | Karma: 3,55 | Přečteno: 87x | Diskuse| Společnost

Pavel Dudr

Nepodporujme sebevražednou válku na Ukrajině, Zelenskyj žádá bombardování Evropy

Protože je to válka Ruska proti USA a EU, na kterou doplácejí hlavně Ukrajinci a potom země , které přijímají nejvíce uprchlíků.

15.3.2022 v 23:32 | Karma: 0 | Přečteno: 60x | Diskuse| Společnost

Pavel Dudr

Biologický útok na Dánsko pokračuje

Dánsko má nyní nejvyšší denní počet úmrtí na covid-19 na světě a v Dánsku je to i za celou dobu pandemie. Přitom patří mezi nejvíce proočkované země. Ale není to kvůli tomu, že tam zrušili proticovidová opatření.

9.3.2022 v 10:51 | Karma: 0 | Přečteno: 49x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

Biologická válka pokračuje napadením Dánska ?

Naprostá většina vědců se odmítá vyjádřit k původu varianty Omikron – asi nechtějí být označeni za konspiranty.

22.2.2022 v 21:01 | Karma: 0 | Přečteno: 60x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

Americký vědec zná původce Omikronu - jihoafrická laboratoř

Čínští vědci tvrdí, že varianta Omikron vznikla tak, že virus přeskočil z lidí na myši v květnu 2020, pobýval u nich jeden rok a půl, za tu dobu nasbíral asi 45 mutací, a v listopadu 2021 skočil opět na lidi (1).

5.2.2022 v 10:02 | Karma: 0 | Přečteno: 43x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

Další verzi o umělém původu varianty Omikron

Představuje ruský akademik, profesor Petr Čumakov, který je známý tím, že už v roce 2020 odmítl oficiální čínskou verzi o přirozeném, zoonotickém původu wuhanského viru SARS-CoV-2.

28.1.2022 v 21:56 | Karma: 0 | Přečteno: 26x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

Existuje návod na přípravu nových variant SARS-CoV-2 bez přístrojů

Pro ty, kteří pochybují, že nástupci Bin Ládina jsou schopni vyrábět nové varianty koronaviru, jsme našli jednoduchý návod, jak to lze připravit i bez laboratorních přístrojů.

23.1.2022 v 13:41 | Karma: 0 | Přečteno: 27x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

Čeští vědci jásají nad posledním výtvorem bioteroristů, Omikronem

Zatímco čínští vědci udivují nejen rychlostí, jakou vypracovali studii o původu této nové varianty, ale také svými závěry.

16.1.2022 v 16:35 | Karma: 0 | Přečteno: 43x | Diskuse| Společnost

Pavel Dudr

Varianta Omikron pochází z laboratorních myší?

Třetí světová pokračuje, máme už 19 miliónů mrtvých, ale nepřítele ještě neznáme. Ale není to příroda, protože příroda podporuje inteligentní život, to je známá věc. A nejsou to ani vakcíny, protože nejvíce mrtvých bylo v zemích

8.1.2022 v 16:19 | Karma: 0 | Přečteno: 42x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

Je Omikron další výtvor laboratoře?

„Existuje zvláštní rys Omikronu, který naznačuje, že byl upraven v laboratoři. Nejbližší genetické sekvence se datují do poloviny roku 2020.“ / tedy jeho předchůdce je už 1,5 roku mrtvý /

3.1.2022 v 18:33 | Karma: 0 | Přečteno: 33x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

Proč všechny varianty obav SARS-CoV-2 mají původ v křesťanských zemích,

když křesťanů je na světě jen 31 % ? Server Pango registruje asi 1300 variant koronaviru SARS-CoV-2, které vznikly v mnoha různých zemích (1).

29.12.2021 v 11:06 | Karma: 0 | Přečteno: 27x | Diskuse| Společnost

Pavel Dudr

Covid-19 jako biologická zbraň, další důkazy záměrného šíření

Použití biologické zbraně má dvě fáze. První je příprava v laboratoři, která je utajená, a druhá je šíření, které už nelze utajit, pokud má být zbraň úspěšná. A právě podle toho lze poznat, že se jedná o biologickou zbraň,

23.12.2021 v 11:48 | Karma: 0 | Přečteno: 66x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik