Epidemie znásilnění zasahuje Rakousko

5. 05. 2016 21:31:01
Podle údajů sestavených rakouským ministerstvem vnitra byl v roce 2015 téměř každý třetí žadatel o azyl ve Vídni obviněn ze spáchání trestných činů.

Severoafrické gangy bojující o kontrolu nad obchodem s drogami byly zodpovědné za zhruba polovinu z 15,828 násilných trestných činů - znásilnění, loupeže , útoky nožem - hlášených ve Vídni během roku 2015.

20-letý žadatel o azyl z Iráku se přiznal ke znásilnění 10-letého chlapce na veřejném koupaliště ve Vídni. Iráčan uvedl, že znásilnění bylo "sexuálně nouzové" vyplývající z "přebytečné sexuální energie."

Rakousko obdrželo 90.000 žádostí o azyl v roce 2015, druhé nejvyšší číslo v EU v přepočtu na obyvatele, ale to bledne ve srovnání s tím, co může ležet před námi. Ministr vnitra Wolfgang Sobotka varoval minulý měsíc, že až jeden milion migrantů je připraven na plavbu přes Středozemní moře z Libye do Evropy.

Brutální znásilnění ženy třemi afghánskými žadately o azyl v centru Vídně dne 22. dubna šokovalo rakouskou veřejnost.

Tito tři Afghánci - dva 16-ti letí a jeden 17-letý - následovali ženu, 21-letou studentku, na veřejnou toaletu na nádraží Praterstern , jednoho z hlavních dopravních uzlů ve Vídni. Jeden z migrantů držel ženu, zatímco druzí dva se střídali a znásilňovali ji.

Kolemjdoucí zavolala policii poté, co slyšela, že žena křičí. V době, kdy dorazila policie, muži už odešli. Podezřelí, kteří byli zatčeni, když se pokoušeli uprchnout ze stanice, nemluví německy. Prostřednictvím tlumočníka migranti řekli policii, že byli opilí a nepamatují se na nějakou trestnou činnost.

Pokud budou usvědčeni, čelí maximálnímu trestu sedmi a půl letům vězení. Vzhledem k povaze mírnějšího rakouského soudního systému však mohou skončit jen dva roky za mřížemi, podle místních pozorovatelů.

Je také pravděpodobné, že migranti nebudou deportováni: v souladu s evropským právem je posílat zpátky do Afghánistánu by bylo porušení jejich lidských práv. Místo toho pozorovatelé říkají, že Afghánci budou mít nárok na rakouské sociální dávky - € 830 za měsíc plus bezplatnou zdravotní péči - a pravděpodobně po zbytek svého života se stanou chráněnci rakouského státu.

Útok v Praterstern je jedním z rostoucího počtu sexuálních trestných činů migrantů v Rakousku ( další znásilnění a sexuální útoky jsou zahrnuty v níže uvedeném pramenu ).

18-letý žadatel o azyl z Afghánistánu byl odsouzen na 20 měsíců vězení za znásilnění 72-leté ženy v Traiskirchenu. "Nejprve porazil ženu, pak ji znásilnil, a pak vzal její spodní prádlo jako trofej," to řekl místní policii. Kromě mírnějšího trestu, bude ten člověk mít dovoleno zůstat v Rakousku a poté, co opustí vězení, pobírat sociální dávky.

20-letý žadatel o azyl z Afghánistánu byl zatčen poté, co donutil 13-letou dívku z města Korneuburg opakovaně mít sex s ním. Muž, který žil v azylovém domě v Hollabrunn, nejdříve navázal kontakt s dívkou přes internet. Pokaždé, když se setkali osobně, si slovně vynucoval, až ona souhlasila mít s ním sex. Ten muž byl zatčen poté, co dívka řekla rodičům o vztahu, který se děl po dobu delší než tři měsíce.

Davy arabských přistěhovalců sexuálně napadly desítky žen ve Vídni, Salcburku a Innsbrucku na Silvestra. Pohlavní útoky, známý v arabštině jako taharrush ("obtěžování"), byly podobné těm, které prováděly téhož dne severoafričtí přistěhovalci v německém Kolíně nad Rýnem a dalších městech. Policie zpočátku popírala, že k útokům došlo, ale později přiznala lhaní, údajně na ochranu soukromí obětí.

Ti, kteří se odváží propojit nárůst zločinů s muslimskou masovou migrací jsou umlčováni strážci rakouského multikulturalismu.

V dubnu například tisková Rada Rakouska (Presserat) - skupina, která prosazuje politicky korektní "etický kodex", státem schváleného multikulturalismu - odsoudila levicový časopis Falter, za "jasnou diskriminaci " proti muslimům.

Redaktoři časopisu - jinak věrni zastánci evropského multikulturalismu - přiznávají, že dost přistěhovalců znásilňuje na cestě po Evropě jak se zdá beztrestně....

Problém trestných činů migrujících v Rakousku se zhoršuje extrémně mírným systémem trestního soudnictví. Dne 4. května, například 21-letý migrant z Keni náhodně zabil 54-letou ženu na rušné ulici ve Vídni tím, že ji udeřil do hlavy železnou tyčí. Brzy se ukázalo, že keňan byl dobře známý Městské policii: od svého příchodu v Rakousku v roce 2008, spáchal nejméně 18 trestných činů - včetně prodeje drog, napadení policisty a tlučení někoho do hlavy železnou tyčí - ale opakovaně byl osvobozen.

S ohledem na rostoucí nejistotu to nepřijde jako žádné překvapení, že rakouští voliči hledají změnu v politickém směru. Otázkou je, zda to není trochu pozdě.

Dne 27. dubna rakouský parlament přijal to, co může být jedním z nejtěžších azylových zákonů v Evropě.

Podle nového zákona, Rakousko bude deklarovat "výjimečný stav" kvůli migrační krizi. To umožní rakouským orgánům posouzení žádostí o azyl přímo na hranicích. Pouze žadatelům o azyl s nejbližšími rodinnými příslušníky v Rakousku, nebo těm, kteří mohou prokázat, že jsou v nebezpečí v sousedních tranzitních zemích, bude dovoleno vstoupit do země. Ostatní migranti budou odmítnuti. Nový zákon rovněž omezuje jakkoli úspěšný azyl na tři roky.

Ministr vnitra Wolfgang Sobotka řekl, že je potřeba nový zákon s cílem zastavit příliv migrantů a uprchlíků: " Nemůžeme nést břemeno celého světa."

Prameny:

http://www.gatestoneinstitute.org/7995/migrants-rape-austria

Autor: Pavel Dudr | čtvrtek 5.5.2016 21:31 | karma článku: 42.58 | přečteno: 3858x

Další články blogera

Pavel Dudr

Zrychlené rozpínání vesmíru způsobené gravitací, pokrač.

Minule jsme zde popsali důsledek nelineární expanze, tedy nehomogenní vesmír. Toto je pokračování článku dle (1)

8.12.2023 v 18:47 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 23 | Diskuse

Pavel Dudr

Zrychlené rozpínání vesmíru způsobené gravitací a vyvrácení kosmologického principu

Zde je grafické řešení rozpínání vesmíru pomocí Hubbleovy „konstanty“, která má vyšší hodnotu pro blízký vesmír a nižší hodnotu pro vzdálený vesmír. Z toho plyne, že zrychlená expanze mohla být způsobena obyčejnou gravitací.

16.10.2023 v 19:01 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Pavel Dudr

The accelerated expansion of the universe caused by gravity and cosmological principle

Here is a graphical solution to the expansion of the universe using the Hubble "constant", which has a higher value for the nearby universe and a lower value for the distant universe.

16.10.2023 v 17:25 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 43 | Diskuse

Pavel Dudr

Petice proti válce

Zde je text petice, kterou adresujeme Poslanecké sněmovně, protože její usnesení je pro vládu ČR závazné: Naléhavě žádáme Poslaneckou sněmovnu, aby zakázala Vládě ČR vývoz zbraní na Ukrajinu, neboť to prodlužuje válečný konflikt,

29.5.2022 v 18:27 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 38 | Diskuse

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma článku: 9.17 | Přečteno: 153 | Diskuse

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.97 | Přečteno: 563 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.78 | Přečteno: 929 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.68 | Přečteno: 941 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse
Počet článků 197 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1067

Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...