Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Dopis prezidentovi Putinovi – žádost o humanitární bombardování ropných zařízení SA

Dnes máme už dost důkazů o tom, že hlavním zdrojem financí pro světový terorismus a vývoz džihádismu a salafismu je ropný průmysl Saudské Arábie,  důvodem této akce budou tedy humanitární důvody.

   V létě roku 1939 byl v Evropě mír, i když ČSR už neexistovala a v Německu proběhla Křišťálová noc, jeden měsíc po zabrání Sudet, při které bylo zavražděno 91 Židů a 30 000 jich bylo odvlečeno do koncentračních táborů.
Evropští politikové z toho byli bezradní, ale jeden maďarsko–židovský fyzik Leo Szilárd se rozhodl napsat dopis prezidentovi Spojených států s naléhavou žádostí, aby USA neprodleně začaly pracovat na vývoji atomové bomby, protože Německo už začalo a potřebný uran k tomu mělo v obsazeném Jáchymově. Tento dopis podepsal také prof. Einstein, který v té době už byl hodně známý i uznávaný, a tím mu dodal patřičnou váhu.
Dnes prožíváme podobný mír v tom smyslu, že evropští politikové nejsou ani ochotni  provést nějakou akci na ochranu hranic EU, takže sem v klidu probíhá invaze džihádistů, salafistů, teroristů a jejich ideologů a to vše pod pláštěm uprchlické krize. Jejich cílem je rozvrátit evropskou kulturu, prosperitu i civilizaci a posléze ji také ovládnout.

Ekonom Pavel Kohout napsal:
Je tedy nutné si uvědomit, čí vůle stojí za terorismem současné doby a kdo je náš nepřítel. Pak je třeba provést náležitá opatření, a to nikoli ve smyslu policejního vyšetřování, ale ve smyslu válečné akce....

V 70. a v 80. letech západní Evropa trpěla četnými teroristickými útoky: Velká Británie (Irská republikánská armáda), Španělsko (baskická organizace ETA), Itálie (Brigate Rosse), Německo (Frakce Rudé armády). Všechny tyto útoky byly motivovány buď separatismem nebo ultralevicovou ideologií. Tam spadaly i atentáty prováděné palestinskými Araby, zpravidla v koprodukci s evropskými ultralevičáky.

Během 90. let však náhle tento typ terorismu téměř vymizel. Irové a Baskové jakoby zčistajasna dostali rozum, ultralevicové organizace byly buď rozprášeny policií anebo prostě zanikly. Proč?

Jednoduchá odpověď: došly peníze. Sovětský svaz, teroristická velmoc, během studené války mohutně živil teroristické organizace v naději, že podkope západní pocit bezpečí a stability. Po roce 1990 však SSSR nejprve přišel o peníze a pak i o svoji vlastní stabilitu. Západní teroristé přišli bez podpory z Moskvy o zdroje a z větší části patrně i o víru ve svoji věc.

Pokud se v současnosti podaří přetnout finanční toky k teroristům usídleným v západních zemí, bude válka z větší části vyhrána. Odstřižení teroristů od peněz, v první řadě od všech dotací a sociálních dávek, by byla účinná a nekrvavá válečná taktika.“ (1)
Humanitární bombardování byla akce NATO v Jugoslávii, která je dnes sice velmi kritizována, ale už se zapomíná, co jí předcházelo: Byla to opět naprostá neschopnost evropských politiků ukončit tehdejší válku, etnické čistky a genocidu, která tam probíhala, zatímco politikové vedli nekonečné mírové rozhovory v Paříži. Takže nakonec s bombardováním souhlasili. Pokud se tedy budeme dožadovat humanitárního bombardování, nemůže na tom být nic špatného, protože to není nová, ale osvědčená metoda, kvůli které nikdo nebyl souzen. Ale nemůžeme ji chtít od NATO, to je snad jasné.

Tereza Spencerová uvádí:“ Další sporný bod se týká útoků z 11. září. Bez ohledu na fakt, že 15 z 19 tehdejších teroristů byli saúdskými občany, původní vyšetřování odmítlo, že by do teroristických útoků byl jakkoli zapojen i oficiální Rijád. Nicméně ze zmíněné zprávy zůstalo utajeno 28 stran a v Kongresu se nyní objevil návrh zákona, který by oněch kritických 28 stran odtajnil. Pár vybraných členů Kongresu si zprávu až dosud smělo přečíst jen v přítomnosti zpravodajského důstojníka, v uzavřené místnosti a mají zakázáno si pořizovat jakékoli poznámky. Podle senátora Boba Grahama zpráva dokládá přímou pomoc saúdské vlády atentátníkům z 11. září, FBI o všem věděla a vše také utajila. Člen Sněmovny reprezentantů Thomas Massie po prohlédnutí 28 tajných stran, jimiž se mimochodem zabývá specializovaný portálkonstatoval: „To čtení bylo opravdu znepokojivé. Po dvou či třech stránkách jsem se musel vždy zastavit a přehodnotit svůj pohled na dějiny. V každém případě to mění pohled na Blízký východ. „ (2)

A co se Ruska týče, lze připomenout teroristický útok na ruské letadlo na Sinaji v říjnu 2015, kde zahynulo 224 lidí a pachatelé dosud nebyli dopadeni. Kompletní seznam islamistických teroristických útoků z celého světa je možno vidět zde (3).
  Tedy se nabízí otázka, zda my, řadoví občané EU, budeme jen nadávat na politiky jako nevolníci na vrchnost, ti však neměli žádné pravomoci ani právo na svobodu projevu, anebo jim jasně a srozumitelně řekneme, co požadujeme: bombardování zařízení na těžbu a zpracování ropy v Saúdské Arábii, protože ta jsou zdrojem financí pro mezinárodní terorismus, Daeš a válku v Sýrii, invazi džihádistů a salafistů do Evropy, šíření salafismu do celého světa, výstavbu a financování mešit a islamistických center, kde se politický islám hlásá a vyučuje.

Katolický teolog Tomáš kardinál Špidlík SJ má ve své knize Ruská idea kapitolu Mesianismus (mesiášství), kde cituje ruského filosofa Berďajeva: “ Každý ruský vzdělanec sní o své spasitelské úloze pro lidstvo nebo aspoň pro svůj lid.“
    A v souvislosti s koncem druhé světové války a zásluhou Ruska na porážce nacismu, které si teď připomínáme, to nemusí být špatná myšlenka.

Prameny:

(1)http://www.pavel-kohout.cz/clanky/tri-omyly-ohledne-terorismu

  1. http://www.literarky.cz/blogy/tereza-spencerova/21936-obama-saudove-a-pravda-o-11-zai
  2. http://www.thereligionofpeace.com/ 

 

Autor: Pavel Dudr | úterý 3.5.2016 18:50 | karma článku: 30,20 | přečteno: 946x
  • Další články autora

Pavel Dudr

Zrychlené rozpínání vesmíru způsobené gravitací, pokrač.

Minule jsme zde popsali důsledek nelineární expanze, tedy nehomogenní vesmír. Toto je pokračování článku dle (1)

8.12.2023 v 18:47 | Karma: 0 | Přečteno: 26x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

Zrychlené rozpínání vesmíru způsobené gravitací a vyvrácení kosmologického principu

Zde je grafické řešení rozpínání vesmíru pomocí Hubbleovy „konstanty“, která má vyšší hodnotu pro blízký vesmír a nižší hodnotu pro vzdálený vesmír. Z toho plyne, že zrychlená expanze mohla být způsobena obyčejnou gravitací.

16.10.2023 v 19:01 | Karma: 0 | Přečteno: 30x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

The accelerated expansion of the universe caused by gravity and cosmological principle

Here is a graphical solution to the expansion of the universe using the Hubble "constant", which has a higher value for the nearby universe and a lower value for the distant universe.

16.10.2023 v 17:25 | Karma: 0 | Přečteno: 43x | Diskuse| Věda

Pavel Dudr

Petice proti válce

Zde je text petice, kterou adresujeme Poslanecké sněmovně, protože její usnesení je pro vládu ČR závazné: Naléhavě žádáme Poslaneckou sněmovnu, aby zakázala Vládě ČR vývoz zbraní na Ukrajinu, neboť to prodlužuje válečný konflikt,

29.5.2022 v 18:27 | Karma: 0 | Přečteno: 42x | Diskuse| Společnost

Pavel Dudr

Americký expert: Jednota Německa a Ruska je pro nás jedinou hrozbou

Zde je video z Chicagského koncilu o globálních hrozbách, kde americký geopolitický prognostik George Friedman popisuje problém Ukrajiny z pohledu USA v roce 2015:

25.4.2022 v 18:33 | Karma: 0 | Přečteno: 62x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Herečky ze Zlaté labutě vydražily rekvizity ze seriálu pro děti z dětských domovů

23. dubna 2024

Seriál Zlatá labuť se blíží do finále, a proto TV Nova uspořádala v sobotu charitativní akci v Art...

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil premiér

23. dubna 2024  16:56

Britská vláda uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, uvedl v úterý britský premiér Rishi Sunak...

Hrozí nový Černobyl. Centrum Střední Asie mohou zamořit radioaktivní kaly

23. dubna 2024  16:52

Nestabilní odkaliště vzniklá v Kyrgyzstánu po těžbě uranové rudy v dobách Sovětského svazu hrozí...

Policie pátrá po dezinformátorovi Zítkovi. Nedorazil k soudu

23. dubna 2024  15:54,  aktualizováno  16:34

Policie pátrá po dezinformátorovi Pavlu Zítkovi. V úterý odpoledne o tom informovala na svém webu....

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik